En med rabarber til mig og en med vanille til min hund, tak!

‘Vi skal ned og have en is’, siger jeg til vores tidligere hundepasser, der er hoppet af sin cykel for at sige hej til den krøllede.
‘Får hun så også én is’, bliver der spurgt
Jeg svarer ‘ja’ uden at tøve.
Men så trækker jeg lidt i land og siger, at nogle gange nøjes vi med at dele en is.
Men det kommer pludselig også til at virke sådan lidt ensom-dame-40-år-agtigt, at jeg sidder der i solen og deler is med min hund.
Vi hilser af. Og jeg sjosker over til EM Hjelholt, der handler med Wool, Wine, and Danish Design og økologisk is fra Skarø for at fouragere.
Jeg har egentlig lyst til chokolade, men så kan den krøllede jo ikke få noget, for forskere har fundet ud af, at chokolade er det rene arsenik for hunde.
Så jeg vælger en rabarbersorbet og tænker, at den kan hun godt få lidt af. Men da jeg er ved at betale får jeg lidt lyst til at blande rabarbersorbeten med vanille. Se det er jo den perfekte løsning, for så kan den krøllede rent faktisk få noget af vanilleisen.
De koster 27 kroner stykket. Jeg kan mærke, at det trækker lidt i min fynske kræmmersjæl, at købe is for 27 kroner til min hund.
Da jeg var barn, købte vi nogle gange en Mælkedreng til hunden, når familien skulle have is. Det var sådan en lille  vanille-pindeis til 5 kroner, der aldrig havde set skyggen af vanille eller fløde for den sags skyld. Men sådan nogle is er ikke til at opdrive på Østerbro.
Og sådan gik det til, at jeg senere sad nede på promenaden i Nordhavnen og fodrede min hund med økologisk luksusis.
Det var en god time-out. Og det bliver ikke sidste gang denne sommer.

 

Del blogindlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *