Hundehår i sengen er sgu megaklamt

Min tidligere nabo fortalte mig engang, hvordan han var havnet hos en scoring, hvor der var hundehår i sengen.
Jeg kan også huske, hvordan jeg tog stærkt afstand fra kvinder, der i mangel af bedre, sover i arm med deres dyr. Jeg tror, jeg sagde noget a la: “Hundehår i sengen er sgu megaklamt, og vi kvinder skal altså lige overveje, hvilke signaler, vi sender til de der mænd, vi tager med hjem til en hyggelig nat på lagnerne”.
Det er lang tid siden, jeg fik den historie. Min nabo er flyttet udenfor byen for at stifte familie (ikke med hende med hunden). Mens mit liv har udviklet sig til at se således ud søndag morgen.

Tænker det måske snart er tid til at træde i et par stilletter og gå ud og se lidt på verden og evt. sende den krøllede en tur på ferie på Fyn.

Del blogindlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *